FairDesign
Forside
It-support
Telefonanlæg
Webdesign
Kontakt
Lad FairDesign blive din virksomheds eksterne IT-afdeling
Mange virksomheder har ikke hverken lyst eller råd til at opretholde en IT afdeling. Vi tilbyder bl.a følgende:
  • Opsætning, vedligeholdelse, optimering, og omlægning af PC'ere og tilbehør

• Montage og konfiguration af netværk

• Installering og opgradering af software, hardware og multimedia

• Back-up rutiner, Internet-adgang, email, virus-problematik og fejlfinding m.m.
Vi yder også support for private til rimelige priser.
FairDesign er registreret forhandler af:

Regnskabs-og faktureringsprogram
Årets bedste i 2001 Datatid
Datatid skrev:"en reel konkurrent til f.eks. Navisions C5 Lite, som både er dyrere og en hel del sværere at finde ud af."
Login